Home » Home Renovations » C Residence

C Residence

Residential house in North Vancouver The owners of the house are a couple. The traditional style kitchen’s wooden floor was renovated to tile floor, and modern style cabinet with quartz stone counter top is installed. The texture browning finish ceiling changed to sloped cork ceiling. Since the room is facing the South and takes a lot of sun when it is summer and brings room temperature high, heat and UV shield coating is applied to its windows.

C Residence

Concept

  • Residential house in North Vancouver
    The owners of the house are a couple. The traditional style kitchen’s wooden floor was renovated to tile floor, and modern style cabinet with quartz stone counter top is installed.
    The texture browning finish ceiling changed to sloped cork ceiling.
    Since the room is facing the South and takes a lot of sun when it is summer and brings room temperature high, heat and UV shield coating is applied to its windows.

Plan

Designed by SAITO Architectural Design

Before

After

Loading Images
wpif2_loading

Our Works

Restaurant Renovation Tips

Restaurant Renovation Tips

Keeping your restaurant design on pace with the times i
[ Read more... ]

Yuu 優 Japanese Tapas in Richmond

Yuu Japanese Tapas serves contemporary Japanese cuisine
[ Read more... ]

Planning your Restaurant Renovation

Planning your Restaurant Renovation

ANY renovation – is planning If you’re new to the worl
[ Read more... ]

W Residence

The kitchen, the main and the 2nd bathroom were upgrade
[ Read more... ]

Sakura Salon – Downtown Vancouver

A new hair salon in downtown Vancouver - 555 Bute st.,
[ Read more... ]

Kitchen Renovation

Budgeting for Renovating a Kitchen

When it comes to changing the look and feel of your hom
[ Read more... ]